Over mij

Mijn naam is Louise Zwaal en woon in Grootebroek.
Moeder van 4 kinderen, vrouw van Wouter Groote en in het dagelijks leven werk ik als dierenartsassistente, maar ik ben vooral lekker mijzelf. Enerzijds nuchter en anderzijds nog steeds verbaasd van de wonderlijke dingen die op mijn pad kwamen en komen.
En zo is ook mijn reis begonnen in 2019 toen ik in aanraking kwam met reiki.

Ik ben sinds 2022 Reikimaster en sinds 2023 Holistisch therapeut en Aromatherapeut.
Op dit moment ben ik nog bezig met mijn Bachbloesem opleiding.

Voor mij vielen er toen ik aan Reiki begon een hoop puzzelstukjes op zijn plaats. Van jongs af aan wist ik al dat je het zelf genezend vermogen van het lichaam kan aanzetten en met mij heel veel meer. Bewust of onbewust. Hoeveel kinderen gebruiken hun handen op de plek waar het zeer doet? Dat zijn er heel veel. Eigenlijk is dit al reiki. Alleen zijn wij dit in de jaren kwijtgeraakt omdat wij meer vanuit het hoofd zijn gaan leven in plaats vanuit het hart. Hierdoor was de stap naar Holistisch therapeut een logische keuze voor mij.

Het verder ontwikkelen van reiki, maar ook andere methodieken aangereikt krijgen.

Deze opleiding heeft gezorgd dat ik de wereld meer ben gaan zien op een holistische manier en heeft mij inmiddels al veel gebracht op het gebied van mijn eigen heling en acceptatie van wie ik ben en niet wie ik hoor te zijn volgens de maatschappij.
Jezelf leren kennen in alle aspecten (donkere en lichte kanten) is een hele mooie reis. Dit is ook waarom ik mijn praktijk ben begonnen. Ik gun het andere mensen ook om deze reis te mogen maken en daarbij mensen te helpen om bewustzijn te creëren dat zij al in hun kern heel en compleet zijn en zich niet anders hoeven voor te doen dan ze zijn.

Hoe fijn zou het zijn om de beste versie van jezelf te laten zien zonder maskers, overtuigingen, patronen, (oude) pijnen, trauma’s en overlevingsmechanismen.

En gewoon te zeggen DIT BEN IK!

Lieve groet,
Louise

Website CAT Website GAT

“Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/“

“Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/”