Klankschalen en Koshi’s

Klankschaaltherapie is vooral fijn als ontspannende behandeling om je chakra’s te balanceren, persoonlijke emoties of trauma’s, stress, spanning te reduceren, ADD, ADHD, autisme en burn-out. Ook is klankschaaltherapie geschikt om slaapproblemen aan te pakken en bij een breed scala aan lichamelijke klachten.

Klankschalen werken van nature harmoniserend, maar ook zuiverend omdat ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat. Daardoor werken de trillingen diep in en op het lichaam. Hierdoor kan het lichaam herstellen.

De koshi’s zijn houten windgongen gebaseerd op de 4 elementen: water, vuur, aarde en lucht. Door het geluid van de koshi’s zorg je dat linker- en rechterhersenhelft hierdoor in balans worden gebracht. De rechterkant van de hersenen (yang) staat voor je denken (het ego), het mannelijke, rationele in je. De linkerkant (yin) staat voor je gevoel, het vrouwelijke, emotionele. Het is belangrijk dat yin en yang in balans zijn. Zijn deze in balans dan zit je lekker in je vel.

Hoe werkt een behandeling?
Ik gebruik klankschalen als extra methode bij een holistisch consult. Dat kan voordat ik reiki ga gebruiken om het lichaam heen of tijdens een behandeling op een bepaalde plek of chakra.
Daarna ga ik door met reiki en rest van de behandeling. De koshi’s gebruik ik aan het einde van een behandeling om het lichaam met een liefdevolle intentie met positieve energie te vullen.

Website CAT Website GAT

“Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/“

“Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/”