Holistisch consult

Holistische therapie kan worden gebruikt om een breed scala aan gezondheidsproblemen te behandelen, waaronder bijvoorbeeld fysieke pijn, stress, angst, depressie, slaapstoornissen en chronische ziekten, burn-out klachten. Maar ook bij vermoeidheid, hoofdpijn, spanningen, emotionele problemen, rouwverwerking etc.

Hoe ziet een holistische behandeling eruit?
Tijdens een intakegesprek kijken wij samen naar wat jij nodig hebt. Aan de hand van een aantal vragen die ik stel proberen wij tot een hulpvraag te komen. Vanuit de hulpvraag starten we de behandeling.

Ik creëer een veilige omgeving waar je mag voelen, loslaten, keuzes maken, grenzen stellen etc. Altijd op jouw eigen tempo.

Bij een holistische behandeling vormt reiki de basis. Dit kan worden aangevuld met verschillende methodieken. Zoals bijvoorbeeld coaching werk, chakra behandelen, edelstenen, aromatherapie, klankschalen/Koshi’s, systemisch werk, Sedona, EFT of MIR.

Daarnaast kan ik ook gebruik maken van inzichtkaarten, meditaties en visualisaties.

Na de behandeling hebben wij altijd een nabespreking met wat jij ervaren hebt tijdens de behandeling en zal ik mijn bevindingen met jou delen.

De behandeling werkt nog lang door na afloop. Daarom geef ik vaak nog “huiswerk” mee.

Tijdens een behandeling komen er namelijk afvalstoffen vrij.

Er gebeurt veel in je lichaam na een behandeling, je kunt dit op fysiek en/of emotioneel niveau voelen. Zorg daarom na een behandeling extra goed voor jezelf en neem even de tijd om toe te geven aan wat je lichaam je aangeeft!

Het is belangrijk om de dag van de behandeling veel water te drinken om deze afvalstoffen af te voeren.
Ook kan het zijn dat ik je wat grondingsoefeningen of ademhalingsoefeningen mee geef indien nodig.

Wat voor resultaten mag je verwachten van de behandeling?

  • Het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.
  • Verlichting van klachten op holistisch niveau
  • Ontspanning
  • Brengt je meer terug bij je kern.
  • Energievelden zijn beter in balans.
  • Dieper bij de oorzaak/klacht komen.
Website CAT Website GAT

“Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/“

“Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/”