Edelstenen

Hoe werkt een behandeling met edelstenen?
Tijdens een behandeling kan ik ervoor kiezen om ook edelstenen te gebruiken. Edelstenen werkten ondersteunend bij het herstellen van balans in lichaam en geest. Stenen versterken, net als Reiki energie, het zelfhelend vermogen.
De edelstenen kan ik gebruiken in de ruimte, om jou heen, onder de tafel of op het lichaam. Vaak gebruik ik het dan op de 7 hoofdchakra’s.
Edelstenen kunnen energie geven of afvoeren, afhankelijk van hoe je ze gebruikt. Edelstenen passen het beste wanneer ze dezelfde kleur hebben als het chakra.

Hoe werkt een edelsteen massage?
Door middel van een edelsteen “paddenstoel of massagriffel” ga ik bepaalde banen van het lichaam af. Je bent hierbij volledig gekleed. Wel adviseer ik om dunne kleding aan te doen. Voor de vrouwelijke ontvanger liever een sport bh.
Ik neem kort met je door welke energie je graag zou willen ontvangen en daar stem ik mijn edelsteen soort op af.
Dit is een stoelbehandeling waarbij ik je eerst laat gronden zodat overtollige energie en afvalstoffen het lichaam uit kan.
Met een massage besteed ik aandacht aan de schouders, nek en rug.
Aan het einde strijk ik je af om overtollige energie te verwijderen.

Website CAT Website GAT

“Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/“

“Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/”